Ruth Marthaförening

Ruth marthaförening rf har ett gäng medlemmar i Karleby med omnejd, som har bildat en egen krets: Rakel. I kretsen finns idag cirka 20 medlemmara, som träffas regelbundet på både kaffeträffar och annat skoj! 

Rakels kontaktperson är Sara, som nås på tel. +358 40 8478930. Sara svarar gärna på frågor om Rakel, kommande träffar och annat som hör till kretsen. Alla är välkomna med på Rakels träffar, både marthor och de som funderar på att bli det!

Kretsen Rakel representeras i Ruths styrelse av Ninni Enlund, som för Rakels talan och berättar om vad som händer i kretsen. Ett tätt samarbete mellan föreningen och kretsen är viktigt i Ruth, eftersom det inte har någon skillnad om man är direkt medlem i föreningen eller i Rakel för att kunna delta på allt som föreningen och kretsen planerar och gör. 

Vill du starta en ny klubb eller krets i Ruth marthaförening? Eller bara tipsa om ett bra tema som föreningen kunde ha? Ta kontakt till ordförande Mia Salminen på ruthmarthaforening@gmail.com så funderar vi vidare på det!

Kontaktuppgifter

Ruth marthaförening rf

ruthmarthaforening@gmail.com

Instagram: @ruthmarthaforening

Mia Salminen

Ordförande

 

Jenna Matintupa

Vice ordförande

   

Ann-Catrin Granroth

Sekreterare