Ruth Marthaförening

Stickklubbens studiebesök till Karleby

16.03.2024 kl. 15.00 – 17.00
Ett klubbevenemang är ett evenemang för medlemmar, som en av Ruth marthaförenings klubbar ordnar. Enskilda träffar inom klubben lyfts inte, men större händelser som även kan intressera övriga medlemmar i föreningen sätts in i evenemangskalendern. Du är varmt välkommen med även om du inte är en del av klubben! 

Ruths stickklubb gör ett studiebesök till Karleby! 

Under denna lördag ordnar stickklubben en stick-eftermiddag vid Knits.fi-studion i Karleby. Även Paulina från Brittas Garnkvarn är på plats. Både Cindy från Knits och Paulina från Brittas kommer berätta om sina utbud och företag, och man har även möjlighet att köpa sticktillbehör och/eller garn.

Paulina från Brittas Garnkvarn informerar även om olika garn, och hur man kan byta ut garn från olika prisklasser mot varandra. Utöver det får man en kopp kaffe/te och lite smått att äta. 

Till evenemanget önskar ändå Mia (och Cindy och Paulina), att man anmäler sig.

Anmäl dig här. 

Detta evenemang är gratis för stickklubben, bortsett från att vi uppmanar alla som kommer längre vägar att samåka och då dela på bränslekostnaderna (förslagsvis 5€/medåkare i bilen för resan Vasa-Karleby-Vasa). 

Är du inte medlem i stickklubben eller i Ruth Marthaförening? Du kan komma med ändå, men till självkostnadspris för kaffe och tilltugg á 5 € (betalas på plats kontant eller via MobilePay). Anmäl dig som om du vore medlem - välkommen med! 

 


Plats
Knits.fi-studion
67700 Karleby

Kontaktuppgifter

Ruth marthaförening rf

ruthmarthaforening@gmail.com

Instagram: @ruthmarthaforening

Mia Salminen

Ordförande

 

Jenna Matintupa

Vice ordförande

   

Ann-Catrin Granroth

Sekreterare