Ruth Marthaförening

Tröjan Ruth

26.06.2023 kl. 09:09
År 2023 fyllde Ruth Marthaförening rf 5 år, till minne av detta har Tröjan Ruth designats av Mia Salminen åt föreningen.

Ruth marthaförenings 5-års firande tar inte slut med jubileumsfesten. Under våren har föreningens ordförande Mia skapat en helt egen föreningströja åt Ruth marthaförening, som vi hoppas kommer stickas av både Ruthor och andra marthor länge framöver! 

Tröjan Ruth är en mjuk tröja med stor, dubbelvikt krage och ett vackert rutmönster. Tröjan är lätt att sticka även för nybörjare, och inom kort kommer vi även laga instruktionsvideon för de mera krångliga delarna av tröjan. Kan man sticka räta och aviga maskor, klarar man lätt av att sticka tröjan Ruth! 

Mönstret finns till salu i Ruths webshop, och via länken längst ner i detta inlägg. Priset för mönstret är 6€, och denna intäckt går till föreningens olika evenemang.

Man beställer mönstret genom att fylla i nedanstående blankett. Efter det, betalar man in totalpriset för antalet mönster man köper endera per kontogirering till: 

Ruth Marthaförening rf FI91 4958 0010 1101 81

eller till MobilePay-boxen: 5468YZ. 

När vi ser att betalningen har inkommit, skickar vi mönster som en PDF-fil till din e-post. 

Beställ mönstret till tröjan Ruth (pris 6€) här. 

 

Matilda Hassel
Kontaktuppgifter

Ruth marthaförening rf

ruthmarthaforening@gmail.com

Instagram: @ruthmarthaforening

Mia Salminen

Ordförande

 

Jenna Matintupa

Vice ordförande

   

Ann-Catrin Granroth

Sekreterare